20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDecoraţii de Ziua Marinei

Decoraţii de Ziua Marinei

Preşedintele Băsescu i-a decorat astăzi, pe contraamiralul de flotilă Petruş-Dan Popescu, pe comandorul Dan Hăulică, pe colonelul Vasile Romanescu, pe comandorul Gicu Zaharcu şi pe profesorul Vergiliu Milescu, informează un comunicat al preşedinţiei remis vineri agenţiei NewsIn.
Potrivit sursei citate, cu ocazia Zilei Marinei, Traian Băsescu a conferit "în semn de apreciere a serviciilor aduse marinei militare, a înaltului profesionalism şi spiritului de cooperare dovedite de-a lungul carierei", Ordinul "Virtutea Maritimă" în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, contraamiralului de flotilă Petruş-Dan Popescu, comandorului Dan Hăulică, colonelului Vasile Romanescu şi comandorului Gicu Zaharcu.
În cadrul aceleiaşi ceremonii, preşedintele i-a conferit Ordinul "Virtutea Maritimă" în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, profesorului Vergiliu Milescu "în semn de apreciere deosebită pentru meritele avute la promovarea imaginii şi valorilor Marinei în societatea românească".
Preşedintele este prezent vineri la Constanţa, pentru a participa la festivităţile organizate cu prilejul Zilei Marinei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS